Klekovača 1.963. m

Dana 27. 6. 2017. godine, u sali za sastanke Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske održana je Javna rasprava i sjednica Savjeta za praćenje izrade prostornog plana „Klekovača“, u Banjoj Luci.

Razmatran je stav nosioca izrade Plana, prema primjedbama i prijedlozima na sam Nacrt, koji je prethodno bio na javnom uvidu u trajanju od mjesec dana.

Nakon održane Javne rasprave, nosilac pripreme Plana je utvrdio prijedlog dokumenta uzimajući u obzir sve prijedloge i sugestije.

 

Raspravi su, pored mnogobrojnih predstavnika Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju, prisustvovali i predstavnici naše Opštine, načelnik Zlatko Hujić, Šef Službe, Nevsad Ramić, direktor JP „Komunalno“, Savo Jovanić, kao i načelnik Drinića, Milan Grbić.

Ovom prilikom je načelnik Hujić sugerisao kako je nedovoljna uključenost svih ostalih okolnih mjesta, odnosno gradova Federacije BiH , (Bosanski Petrovac) i Republike Srpske (Drvar), u smislu primjene ekonomskih kriterija za tako važan i kompleksan projekat.

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com
ćirilica latinica