Poštovani,

 ovim putem Vas pozivamo da se prijavite na online konferenciju i potencijalne individualne poslovne razgovore na temu „Energetska efikasnost u industriji“ u organizaciji Predstavništva njemačke u BiH, a pod pokroviteljstvom Bavarskog ministarstva za privredu, razvoj i energiju u periodu od 10. do 11. novembra 2021. godine

 Bavarsko ministarstvo za privredu, razvoj i energiju će preko svoje agencije „Bayern International“ realizovati ovaj online događaj u okviru programa „Bayern - Fit for Partnership“.

Bosanskohercegovačke kompanije imat će priliku saznati više o inovativnim rješenjima bavarskih kompanija iz oblasti energetske efikasnosti, o stanju na tržištu i mogućnostima za uspostavljanje partnerskih odnosa.

Program se sastoji od stručne konferencije i individualnih razgovora putem b2match platforme. Ciljna grupa projekta su rukovodioci tj. donosioci odluka, te eksperti bosanskohercegovačkih kompanija i institucija u datoj oblasti.

Ukoliko želite učestvovati molimo Vas da detaljno popunite prijavni obrazac iz priloga najkasnije do 05.11.2021. godine na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Učešće na ovom programu je besplatno.

 Informacije o registraciji na platformu b2match bit će dostavljene u narednim danima.

U slučaju dodatnih pitanja rado Vam stojimo na raspolaganju. U prilogu: upitnik i Program

AHK UPITNIK 

Program

 

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com
ćirilica latinica