Načelnik Opštine Bosanski Petrovac, Zlatko Hujić, je 29. decembra u Domu kulture upriličio tradiconalni novogodišnji prijem za privrednike sa podučja naše Opštine, direktore javnih preduzeća i ustanova, saradnike, predsjednike mjesnih zajednica, vijećnike Opštinskog vijeća i uposlene Organa uprave.

Tom prilikom se zahvalio prisutnima na dolasku, a potom kratko podsjetio na realizovane projekte, ulaganja u infrastrukturu, poljoprivredu, rad postojećih i dolazak novih investitora, kao i neke od planova u narednim godinama, a sve to kako bi još više zajedno radili da nastavimo dalje u stvaranju boljeg i kvalitenijeg života ljudi koji žive u našoj Opštini.

Kao neki od uspješno realizovanih projekata načelnik je istakao  novu zgradu  za socijalno stanovanje, brojne pomoći u ekonomskoj održivosti, u vidu plastenika, poljoprivrednih mašina, proširenje proizvodnih pogona Pirnara i Alma Rasa, te isplata naknada za porodilje, stipendije i ostale pomoći, izgradnju prečišćivača za otpadne vode, organizovanje Dana petrovačkih velikana, u mjesecu julu, itd.

Nakon obraćanja i prigodne čestitke povodom novogodišnjih praznika, uslijedilo je druženje u holu Doma kulture, uz muziku.

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com
ćirilica latinica