Search

Kako bi razgovarali o projektima koji će se realizovati u 2019. godini, predsjednici MZ-a, VD načelnika Esmir Brković, šef službe za vodoprivredu i zaštitu okoliša Adisa Eminoglu i šef službe za Opću upravu Alma Mehmedbegović Kartal, sastali su se dana 05.12.2018. godine u Opštini Bosanski Petrovac.

Ovaj sastanak za cilj je imao da se analiziraju projekti i aktivnosti koji su realizovani na području mjesnih zajednica, a poseban akcenat u toku samog sastanka stavljen je na pitanje održavanja puteva u 2019. godini, jer je riječ o projektima koji su bitni za sve mjesne zajednice i onim pitanjima koji su uvijek u vrhu prioriteta, potom ažurirali spisak lokalnih puteva, a za potrebe izrade plana održavanja za narednu godinu.

Izvođač radova Didović doo će u narednom periodu vršiti poslove održavanja puteva u dogovoru s predsjednicima MZ-a i raspoloživim sredsvima predviđenih budžetom Opštine Bosanski Petrovac.

Aktivnosti MZ-a su brojne, te je jedna od tema i stanje lokalnih vodovoda, zatim stanje puteva rasvjete, kao i o narednom izlaganju podataka odnosno uspostavljanje gruntovnice za pojedine MZ-e.

Alma M.K. šef službe za Opću upravu zajedno s predsjednicima MZ-a prošla kroz projekte koji su realizirani, te na kraju je dogovoreno da će predsjednici svih službi održavati sastanke u narednom periodu po MZ-a, u terminima o kojima će građani biti blagovremeno obavješteni.IMG 9427IMG 9425

POSTAVITE PITANJE NAMA

Baza podataka dijaspore

E-matičar

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
ćirilica latinica