Search


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sig has a deprecated constructor in /home/bosanski/public_html/plugins/content/jw_sig/jw_sig.php on line 18

Dana 12.1.2018. godine sa početkom u 15:00 sati, u vijećnici Opštine Bosanski Petrovac održana je 5. vanredna sjednica Opštinskog vijeća.

Na dnevnom redu su bile tri tačke.

Nakon diskusije usvojena je prva tačka, a odnosila se na Pravilnik o radu JP “Komunalno”.

U nastavku, na osnovu dostavljene liste uspješnih kandidata za izbor direktora, od strane Upravnog odbora “Centra za kulturu i obrazovanje” Bosanski Petrovac, vijeće je donijelo Zaključak o davanju saglasnosti Upravnom odboru da se za direktora Ustanove, na osnovu liste uspješnih kandidata, imenuje Slobodanka Kerkez.

Potom je otvorena rasprava za treću tačku dnevnog reda, koja je i najvažnija, a tiče se razmatrajanja i usvajanja Prijedloga Budžeta Opštine za 2018. godinu.

Vijećnici su, u toku sjednice, usvojili Budžet, u iznosu od 4.181.635, 00 KM, kao i Odluku o izvršavanju Budžeta, koja je donesena na osnovu predloženih amandmana.

POSTAVITE PITANJE NAMA

Baza podataka dijaspore

E-matičar

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
ćirilica latinica