Općina Bosanski Petrovac obavještava sveukupnu javnost da su  dana 20. juna 2024. godine  u vremenskom razdoblju od 07-19:00 sati planirani radovi na sanaciji asfaltnog kolovoza na cesti M14.2_002 od kružnog toka ulica Bišćani  i ulica Školska, kao i ulice 25 Novembar od raskrsnice ulice Nikole Tesle  pa do raskrsnice prema ulici Ibrahimpašića te će u skladu sa potrebama na pripremi i izvođenju radova sanacije doći do izmjene režima saobraćaja (potpuno zatvaranje predmetnog dijela ulica i preusmjeravanje saobraćajnih tokova).

Zona izvođenja radova će biti obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom uz nadležnost PU Bosanski Petrovac, te će isti uz provođenje zakonskih mjera i postupaka vršiti izmjenu režima saobraćaja  (potpuno zatvaranje predmetnog dijela ulica i preusmjeravanje saobraćajnih tokova).

Molimo sve sudionike u saobraćaju da se prilagode i pridržavaju postojeće izmjene režima saobraćaja (potpuno zatvaranje predmetnog dijela ulica i preusmjeravanje saobraćajnih tokova) uz razumijevanje i strpljenje te da za navedeno vremensko razdoblje izbjegavaju navedene dionice  koristeći alternativne cestovne pravce.

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com
ćirilica latinica