Search

Pogled na Osječenicu
Bosanski Petrovac
Runolist na Osječenici
Runolist na Osječenici
Etno selo Čardaklije
Vrtoče, Bosanski Petrovac
Panorama
Bosanski Petrovac
Titov voz
Oštrelj, Bosanski Petrovac
Stare slike
Bosanski Petrovac
Stare slike
Bosanski Petrovac
Velikani Bosanskog Petrovca
Naslikao Nedim Islamagić-Čile
Panorama Bosanski Petrovac
By Seadred Photography, Sead Redžić
Općina Bosanski Petrovac
By Seadred Photography, Sead Redžić

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sig has a deprecated constructor in /home/bosanski/public_html/plugins/content/jw_sig/jw_sig.php on line 18

Načelnik Opštine Bosanski Petrovac, Zlatko Hujić, je 29. decembra u Domu kulture upriličio tradiconalni novogodišnji prijem za privrednike sa podučja naše Opštine, direktore javnih preduzeća i ustanova, saradnike, predsjednike mjesnih zajednica, vijećnike Opštinskog vijeća i uposlene Organa uprave.

Tom prilikom se zahvalio prisutnima na dolasku, a potom kratko podsjetio na realizovane projekte, ulaganja u infrastrukturu, poljoprivredu, rad postojećih i dolazak novih investitora, kao i neke od planova u narednim godinama, a sve to kako bi još više zajedno radili da nastavimo dalje u stvaranju boljeg i kvalitenijeg života ljudi koji žive u našoj Opštini.

Kao neki od uspješno realizovanih projekata načelnik je istakao  novu zgradu  za socijalno stanovanje, brojne pomoći u ekonomskoj održivosti, u vidu plastenika, poljoprivrednih mašina, proširenje proizvodnih pogona Pirnara i Alma Rasa, te isplata naknada za porodilje, stipendije i ostale pomoći, izgradnju prečišćivača za otpadne vode, organizovanje Dana petrovačkih velikana, u mjesecu julu, itd.

Nakon obraćanja i prigodne čestitke povodom novogodišnjih praznika, uslijedilo je druženje u holu Doma kulture, uz muziku.

Nacionalni spomenici Bosanskog Petrovca

Srednjovjekovna Crkva

Arheološko područje sa ostacima srednjovjekovne crkve

 

Stari grad Bjelaj

Stari grad Bjelaj (Bilaj), ili bjelajska tvrđava,

 

Titov voz na Oštrelju

Partizanski - Titov voz na Oštrelju

 

Zbirka slika Jovana Bijelića

Jovan Bijelić (Revenik kod Bosanskog Petrovca,

POSTAVITE PITANJE NAMA

Baza podataka dijaspore

E-matičar

JSN Megazine template designed by JoomlaShine.com
ćirilica latinica